• Home

Eind februari 2024 is Hotel The Wigwam (het naast ons gelegen hotel) begonnen met de bouwwerkzaamheden die al lang op de planning staan. Het hotel wordt gesloopt en herbouwd. Dit kan mogelijk leiden tot bouw- en geluidsoverlast. Er wordt niet gewerkt in de weekenden en op feestdagen. Door het maken van een reservering gaat u ermee akkoord dat u kennis heeft genomen van de genoemde bouwwerkzaamheden en kunt u hieraan geen rechten ontlenen.Van harte welkom op de website van onze Bed and Breakfast “Rehoboth”. 
Onze Bed and Breakfast is gesitueerd in Domburg, in ons mooie, sfeervolle, houten woonhuis waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg. 

De Bed and Breakfast is zeer rustig gelegen in het centrum van Domburg en op zeer korte afstand van strand en zee. Uw auto kunt u bij ons gratis parkeren. De parkeerplaatsen zijn gelegen bij het huis. Na een goede nachtrust, kunt u genieten van een lekker ontbijt welke u geserveerd krijgt op ons overdekte balkon of in de tuin. Tevens hebben we een grote tuin waarin u na een dagje strand of dorp lekker kunt genieten van de rust en ruimte die onze accommodatie te bieden heeft.

Domburg is één van de meest toeristische plaatsen aan de Zeeuwse kust. Het strand, de zee, het bos en de gezelligheid van de restaurantjes, strandpaviljoens en terrassen maakt Domburg een vakantieplek bij uitstek. U kunt de rust en de ruimte opzoeken op de vele uitgestrekte stranden of juist de drukte in de hoofdstraat waar altijd wel iets te beleven valt. 
Maar in alle toeristische drukte van Domburg, vindt u bij ons rust in een ontspannen omgeving!

Voor meer informatie over onze Bed and Breakfast, klikt u op de bovenstaande mogelijkheden.


U bent van harte welkom bij ons!

Als er vragen, wensen of onduidelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.


9V4A9179